Bärga bil till verkstad? | KLANG

Ring oss dygnet runt i Strömstad på 0526-12100 eller Tanumshede på 0525-29950 och beställ tid och pris för biltransport inom Sverige. Behöver du vägassistans så ring vår larmcentral direkt oavsett tid på dygn. Vi finns alltid ett lokalt samtal bort. På plats inom 60 minuter. Är det inte bråttom kan du enkelt göra en prisförfrågan online, vi återkommer med ett pris inom kort.

Prisförfrågan transport verkstad

Ny kund
Kund sedan tidigare
Bilverkstad
Avtalskund
Ingen fil vald

Beställare

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Strömstads Bilräddning att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Bärga bil till verkstad - Strömstad

Peter är bärgare på KLANG - Strömstad bilbärgning och hjälper dig snabbt och enkelt få din bil till verkstad eller annan plats.

Bärga bil till verkstad - Tanumshede

Bärgaren  kommer be dig om din bilnyckel vid biltransport till en verkstad. Självklart får du nyckelkvitto. 

Biltransport i Norra Bohuslän

Vi utför biltransporter med våra flakbärgare. Vi hämtar och lämnar bilar först och främst inom Norra Bohuslän och Södra Norge. Vi utför uppdrag för försäkringsbolag, bilverkstäder och privatpersoner genom bilfrakt av bilar, veteranbilar, specialbilar och husbilar i hela Sverige.  Beställing sker via telefon eller via formuläret. Peter Bärgare på KLANG har lång erfarehet av att hantera biltransporter. Vi kan köra inom stan eller mellan städer i Sverige.

Maskintransport i Norra Bohuslän

Vi utför maskintransporter med våra flakbärgare. Vi hämtar och lämnar maskiner först och främst  inom Norra Bohuslän och Södra Norge. Vi utför uppdrag för försäkringsbolag, byggfirmor , lantbruk, entreprenad och privatpersoner genom maskinfrakt av traktorer, minigrävare, specialmaskiner och bodar i hela Sverige.  Beställning sker via telefon eller via formuläret . Peter Bärgare på KLANG har lång erfarehet av att hantera maskintransporter.

Tungbärgning i Norra Bohuslän

Vi finns bara ett samtal bort och tungbärgaren finns nära dig med erfarna bärgare!  Behöver du tungbärgning utmed E6 , utmed annan väg eller på en skogsstig  ? Vi är experter på väghjälp & assistans, KLANG har bärgningsbilar som är perfekta för alla situationer och hjälper dig dygnet runt. Allt från punktering på en lastbil, buss eller annat tungt fordon till en tung specialbärgning.

" Var raskt på plass. Hjalp oss med alt vi trengte hjelp med. Ordnet til og med med ferjeselskapet for oss. Utrolig god service, er veldig fornøyd. "

Toxic And CeCe

" Mot hjälpsam och serviceminded. Tack!"

leif-åke hällgård

 

 

Veihjelp i Strömstad eller Tanumshede:  0526-121 00

Vi holder oss oppdatert 24 timer og bemanner E6 og områdene rundt. Vi vet alt fra start.