Om Klang i Stömsta & Tanum

Kenneth startade och nu kör sonen Peter bärgare för fullt

Tanumshede 0525-29950 Strömstad 0526-12100

Om KLANG | EST 1973

Jag, Peter, som bärgare, eller Klangen som jag oxå kallas på orten, har sedan 2011 drivit bärgningsföretaget KLANG - Strömstad Bilräddning AB. Jag kör i Tanumshede och Strömstad, ja hela Norra Bohuslän. Vår verksamhet sträcker sig ända tillbaks till 1973 vilket innebär att vi har lång erfarenhet av det vi gör. Vi började i mindre skala men har under åren fortsatt utvecklingen framåt. Idag består vår Vägassistans i att täcka större delen av Norra Bohuslän och delar av södra Norge utmed gränsen. Vi har vårt huvudsäte i Strömstad.

Kärt barn har många namn och förändringen är stor i bärgningsbranchen, vi har haft olika namn under åren. Det vi är mest kända för är Klangen Strömsta, Klang Strömsta eller Kåren Strömsta Tanum. Jag, Peter Klang, eller Peter bärgare, som jag kallas på orten, har sedan 2011 drivit bärgningsföretaget KLANG - Strömstad Bilräddning AB, som pappa Kenneth startade 1973.

Idag finns det 3 aktiva bärgningsbilar hos KLANG, samt en utställningsbil som ofta syns på olika event i Norra Bohuslän.

Kontakta oss

KLANG är din bärgare lokalt i strömstad och tanumshede inom vägassistans, bilbärgning & maskintransporter

 

 0526-121 00

Kontakta oss
Till Vägassistans

Såhär gör du för att beställa vägassistans eller bärgning i Strömstad & Tanumshede med omnejd

Rinmg  0526 - 121 00 eller kontakta oss per mail. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på bilen. Ditt namn och vart du befinner dig. Din assist dygnet runt!