VÄGASSISTANS & BÄRGNING DINA FÖRSÄKRINGAR I NORRA BOHUSLÄN

Ring oss dygnet runt i Strömstad på 0526-12100 eller Tanumshede på 0525-29950 och beställ bärgning via Dina Försäkringar i Norra bohuslän. Behöver du vägassistans så ring vår larmcentral direkt oavsett tid på dygn.  Vi hjälper dig snabbt med assistans, på plats inom 40-50 minuter. Din lokala LF bärgare i stora delar avBohuslän med bilbärgning & tungbärgning. Här använder du din bärgningsförsäkring. Beställ bärgning via Bärgning Dina Försäkringar på vår larmcentral 0526-12100

Bärgning Dina Försäkringar  - Strömstad

Peter är bärgare på KLANG - Strömstad bilbärgning och hjälper dig snabbt och enkelt få din bil till verkstad eller annan plats.

Bärgning Dina Försäkringar  - Tanumshede

Bärgaren  kommer be dig om din bilnyckel vid biltransport till en verkstad. Självklart får du nyckelkvitto. 

Bärgning med Dina Försäkringar

Vi utför biltransporter med våra flakbärgare. Vi hämtar och lämnar bilar först och främst inom Norra Bohuslän och Södra Norge. Vi utför uppdrag för försäkringsbolag, bilverkstäder och privatpersoner genom bilfrakt av bilar, veteranbilar, specialbilar och husbilar i hela Sverige.  Beställing sker via telefon eller via formuläret. Peter Bärgare på KLANG har lång erfarehet av att hantera biltransporter. Vi kan köra inom stan eller mellan städer i Sverige.

Tungbärgning med Dina Försäkringar

Vi finns bara ett samtal bort och tungbärgaren finns nära dig med erfarna bärgare!  Behöver du tungbärgning utmed E6 , utmed annan väg eller på en skogsstig  ? Vi är experter på väghjälp & assistans, KLANG har bärgningsbilar som är perfekta för alla situationer och hjälper dig dygnet runt. Allt från punktering på en lastbil, buss eller annat tungt fordon till en tung specialbärgning.

" Var raskt på plass. Hjalp oss med alt vi trengte hjelp med. Ordnet til og med med ferjeselskapet for oss. Utrolig god service, er veldig fornøyd. "

Toxic And CeCe

" Mot hjälpsam och serviceminded. Tack!"

leif-åke hällgård

 

 

Veihjelp i Strömstad eller Tanumshede:  0526-121 00

Vi holder oss oppdatert 24 timer og bemanner E6 og områdene rundt. Vi vet alt fra start.

FRÅGA KRING BÄRGNING MED FÖRSÄKRING - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland står vi mitt i ett uppdrag, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet dygnet runt , året runt. Bråttom? ring igen på 0526-12100

Strömstad

Prästängsvägen 33

Strömstad

0526-121 00

Tanumshede

Gerum 4

Tanumshede

0525-299 50

Öppettider

Mån - Sön: Dygnet runt

Orgnr. 556176-1619

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Strömstads Bilräddning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Strömstads Bilräddning AB.

KLANG Strömstads Bilräddning AB -

Org.nr: 556176-1619